Recept
« Terug naar recepten
Soep: Tomaten vissoep
PT40M
Soep: Tomaten vissoep
Een heerlijk soep: tomaten vissoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: Tomaten vissoep te bereiden
De groenten in stukken snijden, stoof ze aan in een beetje boter en laat op een zacht vuur sudderen. Vervolgens de bouillon toevoegen. Mix de soep en daarna door de passe-vite, warm de soep terug op.
Verdeel de vis in twee stukken goed kruiden en in bloem wentelen bak deze krokant gaar aan.
Verdeel de soep in borden vis erin leggen, werk af met bieslook en grana padano.
Verdeel de vis in twee stukken goed kruiden en in bloem wentelen bak deze krokant gaar aan.
Verdeel de soep in borden vis erin leggen, werk af met bieslook en grana padano.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.