Recept
« Terug naar recepten
Confiture met rode bessen en rabarber
PT60M
Confiture met rode bessen en rabarber
Een heerlijk confiture met rode bessen en rabarber recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confiture met rode bessen en rabarber te bereiden
Rabarber pellen en in fijne stukjes snijden, besjes ontdoen van stengels. Doe deze in een ruime kookpot en doe de suiker erbij. Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af. Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.