Recept
« Terug naar recepten
Confituur à la derbyke
PT60M
Confituur à la derbyke
Een heerlijk confituur à la derbyke recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur à la derbyke te bereiden
DE mango's ,nectarinnen en kiwi's ontdoen van schil en zeer fijn snijden.
Passie vruchten halveren en vruchtvlees er uit halen,aardbeien fijn snijden.
Dit alles in een grote ketel en een kilo suiker aan toe voegen.
Laten koken,voordurend roeren en regelmatig schuim afscheppen.
Indien niet meer loperig verdelen in glazen potten met deksel.
Passie vruchten halveren en vruchtvlees er uit halen,aardbeien fijn snijden.
Dit alles in een grote ketel en een kilo suiker aan toe voegen.
Laten koken,voordurend roeren en regelmatig schuim afscheppen.
Indien niet meer loperig verdelen in glazen potten met deksel.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
j.Jos zegt:
Jos zegt:
M.V.G. Jos.