KookJij

Confituur kerst

Een heerlijk confituur kerst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Confituur kerst te bereiden

Deze fruitsoorten zijn met veel zorg fijn gesneden en ingevroren om in de winter confituur te kunnen maken.
Laat het fruit ontdooien, doe deze in een grote ketel breng aan de kook en voeg suiker toe.
Voeg een klontje boter toe om het schuimen tegen te gaan.
Laat ongeveer 1 uur koken tot de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Zijn ook met liefde ontvangen :-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Moest wel laatste potjes weggeven aan goede vrienden ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ha! Weer een nieuwe voorraad? :-)