Klik op foto om te vergroten.
Het fruit werd in de zomer vers versneden om in de winter toch heerlijke confituur te kunnen maken.
Recept
« Terug naar recepten
Confituur: kerst 2012
PT60M
Confituur: kerst 2012
Een heerlijk confituur: kerst 2012 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur: kerst 2012 te bereiden
Zeer fijn gesneden fruit, deze in een grote ketel en laten opkoken. Voeg de suiker toe en laat koken.
Regelmatig roeren en afschuimen.
Als de gewenste dikte bereikt is de confituur in potten verdelen en deksel erop.
Regelmatig roeren en afschuimen.
Als de gewenste dikte bereikt is de confituur in potten verdelen en deksel erop.