Een aanrader deze confituur heeft een zeer frisse smaak. De tijd van het koken van de confituur kan schommelen. Je moet ongeveer een 40 tot 60 min laten koken.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Confituur met verse munt, aardbeien en rabarber
PT60M
Confituur met verse munt, aardbeien en rabarber
Een heerlijk confituur met verse munt, aardbeien en rabarber recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur met verse munt, aardbeien en rabarber te bereiden
De vruchten komen uit de diepvries dus eerst laten ontdooien. Deze zijn zeer fijn gesneden.
Doe de ontdooide vruchten in een grote ketel en voeg er de suiker toe evenzeer de zeer fijn gesneden munt, laat koken en regelmatig afschuimen. Als de gewenste dikte van confituur is bereikt deze in bokalen doen deksel erop en laten afkoelen.
Doe de ontdooide vruchten in een grote ketel en voeg er de suiker toe evenzeer de zeer fijn gesneden munt, laat koken en regelmatig afschuimen. Als de gewenste dikte van confituur is bereikt deze in bokalen doen deksel erop en laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
mia7 zegt:
Groetjes aan jullie 3 :)
derbyke zegt:
Hilde Dumont zegt: