Recept
« Terug naar recepten
Confituur met kiwi, meloen en appelsien
PT60M
Confituur met kiwi, meloen en appelsien
Een heerlijk confituur met kiwi, meloen en appelsien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur met kiwi, meloen en appelsien te bereiden
Snij het fruit in stukjes, deze in een grote ketel en laten opkoken. Even de mixer erdoor, voeg de suiker toe en laat koken.
Regelmatig roeren en afschuimen.
Als de gewenste dikte bereikt is de confituur in potten verdelen en deksel erop.
Regelmatig roeren en afschuimen.
Als de gewenste dikte bereikt is de confituur in potten verdelen en deksel erop.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
hns zegt:
derbyke zegt:
hns zegt:
Moest hiervoor net zoveel suiker als inkookte meloen toevoegen.
Vond het nogal leuk, normaal gooi ik die restjes , binnenkant van de schillen weg. Maar na korte tijd, 2 wkn begon het te gisten en heb niets over.
Hans en de groeten van Bores
:):):)
hns zegt:
hns zegt: