Recept
« Terug naar recepten
Confituur in kerststemming
PT60M
Confituur in kerststemming
Voor de feestdagen een doodgewone confituur heerlijk voor op de boterham.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur in kerststemming te bereiden
- Fruit schillen, pitjes verwijderen van de meloen.
- Snij het fruit in kleine blokjes.
- Neem een grote ketel, het fruit en de suiker erin. Breng aan de kook, zet het vuur lager maar moet op kookpunt blijven. Schuim regelmatig af, als de goede dikte is bereikt de confituur in glazen bokalen verdelen, deksel erop en laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.