Recept
« Terug naar recepten
Confituur : ananas, meloen en kiwi
PT60M
Confituur : ananas, meloen en kiwi
Een heerlijk confituur : ananas, meloen en kiwi recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur : ananas, meloen en kiwi te bereiden
Fruit in kleine blokjes snijden.
Doe deze in een ruime kookpot voeg de suiker toe. Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af. Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul de glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
Doe deze in een ruime kookpot voeg de suiker toe. Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af. Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul de glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
flavia zegt: