Recept
« Terug naar recepten
Confituur: kiwi, ananas en mango
PT60M
Confituur: kiwi, ananas en mango
Confituur op zijn paasbest.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur: kiwi, ananas en mango te bereiden
- Kiwi's schillen en in blokjes snijden. Ananas verwijder de schil en harde kern vervolgens in blokjes snijden. Mango schillen snij het vruchtvlees langs de pit af en snij deze evenzeer in blokjes. Neem een grote ketel doe de blokjes fruit erin samen met de suiker. Breng aan de kook zet het vuur iets lager zodat het zachtjes blijft koken regelmatig roeren en afschuimen. Na een 60 tal min. als je de juiste dikte van confituur bereikt hebt deze in glazen bokalen verdelen deksel erop en laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.