Recept
« Terug naar recepten
Confituur : Bloedappelsien met ananas
PT60M
Confituur : Bloedappelsien met ananas
Een heerlijk confituur : bloedappelsien met ananas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur : Bloedappelsien met ananas te bereiden
Snij de vruchten zeer fijn. Doe deze in een ruime kookpot en doe de suiker erbij. Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af . Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen .