Recept
« Terug naar recepten
Confituur : aardbei - ananas
PT60M
Confituur : aardbei - ananas
Een heerlijk confituur : aardbei - ananas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur : aardbei - ananas te bereiden
Snijd de vruchten zeer fijn. Doe deze in een ruime kookpot en doe de suiker erbij. Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af. Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Weer een potje klaar zetten voor mee te nemen op vakantie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
derbyke zegt: