Recept
« Terug naar recepten
Confituur: aardbeien en ananas
PT60M
Confituur: aardbeien en ananas
Confituur heerlijk bij de boterham of in de yoghurt.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur: aardbeien en ananas te bereiden
- Aardbeien in vier snijden. Ananas verwijder de schil en harde kern vervolgens in blokjes snijden. Neem een grote ketel doe de blokjes fruit erin samen met de suiker. Breng aan de kook zet het vuur iets lager zodat het zachtjes blijft koken regelmatig roeren en afschuimen. Na een 60 tal min. als je de juiste dikte van confituur bereikt hebt deze in glazen bokalen verdelen deksel erop en laten afkoelen.
Anna Koudys zegt: