Recept
« Terug naar recepten
Confituur : aardbeien met perziken
PT40M
Confituur : aardbeien met perziken
Een heerlijk confituur : aardbeien met perziken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur : aardbeien met perziken te bereiden
De vruchten komen uit de diepvries dus eerst laten ontdooien. Deze zijn zeer fijn gesneden.
Doe de ontdooide vruchten in een grote ketel en voeg er de suiker toe laat koken en regelmatig afschuimen. Als de gewenste dikte van confituur is bereikt deze in bokalen doen deksel erop en laten afkoelen.
Doe de ontdooide vruchten in een grote ketel en voeg er de suiker toe laat koken en regelmatig afschuimen. Als de gewenste dikte van confituur is bereikt deze in bokalen doen deksel erop en laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna zegt:
Groetjes,
Anna
KookJij.