KookJij

Confituur : aardbeien met perziken

Een heerlijk confituur : aardbeien met perziken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Confituur : aardbeien met perziken te bereiden

De vruchten komen uit de diepvries dus eerst laten ontdooien. Deze zijn zeer fijn gesneden.
Doe de ontdooide vruchten in een grote ketel en voeg er de suiker toe laat koken en regelmatig afschuimen. Als de gewenste dikte van confituur is bereikt deze in bokalen doen deksel erop en laten afkoelen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Ik denk inderdaad dat je de perziken beter eerst kunt schillen.
Groetjes,
Anna
KookJij.
Roger Roelandts

Roger Roelandts zegt:
Moeten perziken gepeld worden?