Recept
« Terug naar recepten
Confituur: hupskadee we kunnen weer even verder
PT75M
Confituur: hupskadee we kunnen weer even verder
Een heerlijke mengeling van fruit.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur: hupskadee we kunnen weer even verder te bereiden
- Snij de abrikozen in de helft en verwijder pit, het vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
- Nectarines halveren, pit verwijderen en het vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
- Meloenen halveren de pitjes verwijderen, schillen en het vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
- Doe het fruit in een grote kookpot voeg suiker toe en breng aan de kook. Zorg dat het fruit op het kookpunt blijft, regelmatig afschuimen. Na ongeveer 60 min als de gewenste dikte is bereikt de potten vullen met de confituur deksel erop en laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt: