Recept
« Terug naar recepten
Confituur van de fijnproever
PT60M
Confituur van de fijnproever
Een heerlijk confituur van de fijnproever recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
fijnproever
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur van de fijnproever te bereiden
Alle fruit zeer fijn snijden en aan de kook brengen en suiker toevoegen. Goed laten doorkoken en regelmatig afschuimen. Als de gewenste dikte is bereikt in glazen bokalen doen en goed afsluiten en laten afkoelen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Anna zegt: