Recept
« Terug naar recepten
Couscous met vruchten en okkernoten
PT15M
Couscous met vruchten en okkernoten
Een heerlijk couscous met vruchten en okkernoten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Couscous met vruchten en okkernoten te bereiden
Sjalotjes fijn snijden.
Look door de lookpers doen.
Okkernoten kraken en het vlies verwijderen.
Dadels en abrikozen iets fijner snijden.
Stoof dit samen even aan in een beetje boter.
Couscous bereiden zoals op verpakking staat vermeld, inplaats van water heb ik kippenbouillon gebruikt.
Meng de vruchtenmengeling onde de couscous.
Serveer zeer warm.
Look door de lookpers doen.
Okkernoten kraken en het vlies verwijderen.
Dadels en abrikozen iets fijner snijden.
Stoof dit samen even aan in een beetje boter.
Couscous bereiden zoals op verpakking staat vermeld, inplaats van water heb ik kippenbouillon gebruikt.
Meng de vruchtenmengeling onde de couscous.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.