Recept
« Terug naar recepten
Kippenreepjes op een druilige dag
PT60M
Kippenreepjes op een druilige dag
Een heerlijk kippenreepjes op een druilige dag recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenreepjes op een druilige dag te bereiden
Bak de kippenreepjes even kort aan in boter.
Groenten in blokjes snijden.
Doe deze in een kookpot samen met de rozijnen, krenten en abrikozen.
Kruid goed naar smaak vervolgens de siroop en amaretto toevoegen.
Laat dit op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm.
Groenten in blokjes snijden.
Doe deze in een kookpot samen met de rozijnen, krenten en abrikozen.
Kruid goed naar smaak vervolgens de siroop en amaretto toevoegen.
Laat dit op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.