Recept
« Terug naar recepten
Crême Brulée met passievruchten
PT60M
Crême Brulée met passievruchten
Een heerlijk crême brulée met passievruchten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crême Brulée met passievruchten te bereiden
Klop de slagroom een beetje lobbig en voeg daarbij de melk, de eierdooiers samen met de suiker , de vanillesuiker en het schraapsel uit de vanillestokjes.
Meng dit koud door elkaar.
Doe de ontstane crême in vormpjes en zet ze ca 35 minuten au bain marie in een voor verwarmde oven van 120gr.
Haal ze uit de oven en laat afkoelen.
Meng dit koud door elkaar.
Doe de ontstane crême in vormpjes en zet ze ca 35 minuten au bain marie in een voor verwarmde oven van 120gr.
Haal ze uit de oven en laat afkoelen.