Recept
« Terug naar recepten
Croque monsieur van notenciabatta, spek & geitenkaas
PT20M
Croque monsieur van notenciabatta, spek & geitenkaas
Een heerlijk croque monsieur van notenciabatta, spek & geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
market-carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Croque monsieur van notenciabatta, spek & geitenkaas te bereiden
- Snij het brood in dunne plakken en bestrijk aan één kant met boter. Leg hierop telkens twee plakjes geitenkaas en een takje tijm.
- Wikkel elk broodje in 2 plakjes spek. Bak aan beide kanten krokant in olijfolie.
- Serveer met wat rucola en vijgen. Bedruppel met honing.