Recept
« Terug naar recepten
Croque mortadella met bavaria blu
PT10M
Croque mortadella met bavaria blu
Een heerlijk croque mortadella met bavaria blu recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Croque mortadella met bavaria blu te bereiden
Snijd de kaas in schijven.
Beleg de sneden brood met mortadella, kaas en terug mortadella, sneden brood erop .
Deze onder de gril tot de kaas gesmolten is en het brood goud geel van kleur is.
Cruditeiten : rode en groene lollo (krulsla), rucola, geraspte wortel, geraspte witte kool, geraspte rode kool, paprikaschijven, komkommer, gemengde noten en tomaat. Een kommetje met aardappelsla deze te vinden op mijn recepten pagina.
Beleg de sneden brood met mortadella, kaas en terug mortadella, sneden brood erop .
Deze onder de gril tot de kaas gesmolten is en het brood goud geel van kleur is.
Cruditeiten : rode en groene lollo (krulsla), rucola, geraspte wortel, geraspte witte kool, geraspte rode kool, paprikaschijven, komkommer, gemengde noten en tomaat. Een kommetje met aardappelsla deze te vinden op mijn recepten pagina.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Een croque vlug klaar en toch anders...