Recept
« Terug naar recepten
Saus : Basilicum roomsaus
PT10M
Saus : Basilicum roomsaus
Een heerlijk saus : basilicum roomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : Basilicum roomsaus te bereiden
Sjalotten fijn snijden .
Basilicum fijn snijden .
Warm een beetje boter op in een pannneke, sjalotjes en basilicum aanstoven .
Voeg de room toe en kruiden even de mixer er door en de kaas toevoegen.Laat even goed opwarmen tot de kaas gesmolten is .
Basilicum fijn snijden .
Warm een beetje boter op in een pannneke, sjalotjes en basilicum aanstoven .
Voeg de room toe en kruiden even de mixer er door en de kaas toevoegen.Laat even goed opwarmen tot de kaas gesmolten is .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Een sausje voor bij vis of vlees .
derbyke zegt: