KookJij

Saus : eens apart zowel warm als koud lekker

Een heerlijk saus : eens apart zowel warm als koud lekker recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: ... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : eens apart zowel warm als koud lekker te bereiden

Sjalotjes zeer fijn snijden.
Peterselie en bieslook samen in een glas met schaar fijn knippen.
Room opwarmen met alle kruiden en sjalotjes toevoegen, goed laten inkoken op gewenste dikte.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Deze saus was overheerlijk.
Koud geproefd was ze eveneens zeker zo heerlijk .
Dus proberen maar en laat het zeker weten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Graag gedaan ,groetjes van ons 3 :);):p
koekaratchee

koekaratchee zegt:
Ik probeer alvast..met lightroom; danku!:p