Deze saus was overheerlijk.
Koud geproefd was ze eveneens zeker zo heerlijk .
Dus proberen maar en laat het zeker weten.
Recept
« Terug naar recepten
Saus : eens apart zowel warm als koud lekker
PT10M
Saus : eens apart zowel warm als koud lekker
Een heerlijk saus : eens apart zowel warm als koud lekker recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
... personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : eens apart zowel warm als koud lekker te bereiden
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Peterselie en bieslook samen in een glas met schaar fijn knippen.
Room opwarmen met alle kruiden en sjalotjes toevoegen, goed laten inkoken op gewenste dikte.
Serveer zeer warm.
Peterselie en bieslook samen in een glas met schaar fijn knippen.
Room opwarmen met alle kruiden en sjalotjes toevoegen, goed laten inkoken op gewenste dikte.
Serveer zeer warm.
derbyke zegt: