Recept
« Terug naar recepten
Zuiderse wijtingfilet op een bedje van pasta met basilicum roomsaus
PT20M
Zuiderse wijtingfilet op een bedje van pasta met basilicum roomsaus
Een heerlijk zuiderse wijtingfilet op een bedje van pasta met basilicum roomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zuiderse wijtingfilet op een bedje van pasta met basilicum roomsaus te bereiden
Voor de saus, sjalotten en basilicum fijn snijden. Warm een beetje boter op in een panneke, sjalotjes en basilicum aanstoven.
Voeg de room toe en kruiden, even de mixer er door en de kaas toevoegen. Laat even goed opwarmen tot de kaas gesmolten is.
Dep de vis goed droog, kruiden en even in bloem wentelen en goed aanbakken in boter. Pasta beetgaar koken.
Dresseer dit alles zeer warm op bord en werk af.
Voeg de room toe en kruiden, even de mixer er door en de kaas toevoegen. Laat even goed opwarmen tot de kaas gesmolten is.
Dep de vis goed droog, kruiden en even in bloem wentelen en goed aanbakken in boter. Pasta beetgaar koken.
Dresseer dit alles zeer warm op bord en werk af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Even klikken op de foto en hij wordt uitvergroot.