KookJij

Gegrilde tonijnsteak met bavaria blu en garnituren

Een heerlijk gegrilde tonijnsteak met bavaria blu en garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrilde tonijnsteak met bavaria blu en garnituren te bereiden

Kook de spätzle beetgaar.
Tonijnsteaks kruiden en grillen.
Voor de saus champignons in vieren snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Lenteuitjes fijn snijden .
Tomaat in kleine stukjes snijden.
Verwarm boter in een keteltje en voeg de hierboven vermelde groenten toe, kruiden en even goed aanstoven. Kruidenroom toevoegen en evenzeer een stuk kaas. Laat pruttelen tot de kaas gesmolten is. Serveer alles zeer warm op bord en garneer af.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Jenny , snij de tomaten in vier en haal het vruchtvlees van de zaadlijsten.Snijd in iets grotere blokjes.
Bavaria blu is een zachte, triple room, kaas gemaakt van een fijne, witte schimmels buiten en fijne blauwe schimmel van binnen .Groetjes van ons 3 :);):p
Jenny

Jenny zegt:
Bavaria blue? Is dat 'n soort Danish blue? Tomaat concasé? Is dat gepelde tomaat oid?:?
Zomergroetjes voor jullie :D