Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde tonijnsteak met bavaria blu en garnituren
PT30M
Gegrilde tonijnsteak met bavaria blu en garnituren
Een heerlijk gegrilde tonijnsteak met bavaria blu en garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde tonijnsteak met bavaria blu en garnituren te bereiden
Kook de spätzle beetgaar.
Tonijnsteaks kruiden en grillen.
Voor de saus champignons in vieren snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Lenteuitjes fijn snijden .
Tomaat in kleine stukjes snijden.
Verwarm boter in een keteltje en voeg de hierboven vermelde groenten toe, kruiden en even goed aanstoven. Kruidenroom toevoegen en evenzeer een stuk kaas. Laat pruttelen tot de kaas gesmolten is. Serveer alles zeer warm op bord en garneer af.
Tonijnsteaks kruiden en grillen.
Voor de saus champignons in vieren snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Lenteuitjes fijn snijden .
Tomaat in kleine stukjes snijden.
Verwarm boter in een keteltje en voeg de hierboven vermelde groenten toe, kruiden en even goed aanstoven. Kruidenroom toevoegen en evenzeer een stuk kaas. Laat pruttelen tot de kaas gesmolten is. Serveer alles zeer warm op bord en garneer af.
derbyke zegt:
Bavaria blu is een zachte, triple room, kaas gemaakt van een fijne, witte schimmels buiten en fijne blauwe schimmel van binnen .Groetjes van ons 3 :);):p