Recept
« Terug naar recepten
Croque van de herder
PT10M
Croque van de herder
Een heerlijk croque van de herder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Croque van de herder te bereiden
Smeer boter op 2 sneden brood, draai ze om en leg 2 sneden ham op elke boterham. Snij de geitenkaas in plakjes en verdeel ze over de 2 boterhammen. Voeg naar eigen smaak wat peper toe.
Smeer boter op de 2 andere sneden brood en leg ze met de beboterde kant naar boven op de eerste 2 sneden.
Leg de boterhammen in een grote pan en bak ze op een middelhoog vuur goudbruin aan beide kanten.
Snij de croques in 2 en dien ze meteen op met honing.
Smeer boter op de 2 andere sneden brood en leg ze met de beboterde kant naar boven op de eerste 2 sneden.
Leg de boterhammen in een grote pan en bak ze op een middelhoog vuur goudbruin aan beide kanten.
Snij de croques in 2 en dien ze meteen op met honing.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fijnproever zegt:
Groetjes ;):):)
fijnproever zegt: