Recept
« Terug naar recepten
Salade met rauwe ham gevuld met roomkaas en honingdressing
PT15M
Salade met rauwe ham gevuld met roomkaas en honingdressing
Het pittige van de rauwe ham in combinatie met de romige kaas tegen het zoete van de honing.
De gevulde hamrolletjes gaan heel even in de oven tot de kaas begint te smelten.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade met rauwe ham gevuld met roomkaas en honingdressing te bereiden
- Roomkaas in 12 stukjes verdelen.
- Ovenschaal invetten.
- Oven voorverwarmen op 200 graden.
- Op elke plak ham een stukje roomkaas leggen. Ham er losjes om heen vouwen. Bestrooien met wat peper.
- Rolletjes in ovenschaal leggen.
- Honing over ham-pakketjes schenken.
- In midden van oven plm. 8 minuten bakken tot kaas begint te smelten.
- Sla over vier bordjes verdelen. Op elk bord 3 ham-pakketjes leggen.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Serveren met ciabatta met walnoten.