Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse antipasti salade
PT15M
Italiaanse antipasti salade
Heb ergens een soortgelijke salade voorbij zien komen maar heb de
ingrediënten aangepast naar mijn eigen smaak en de dressing ook zelf
gemaakt. Het idee om antipasti te verwerken in een salade heb ik
afgekeken. Je kunt nu eenmaal niet altijd zelf het wiel uit te vinden.
Het resultaat is een heerlijke
maaltijdsalade.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse antipasti salade te bereiden
- Maak de dressing en met alles goed door elkaar en zet deze opzij.
- Doe de sla in een schaal en verdeel de helft van de dressing erover.
- Schik alle ingrediënten erop en doe de overgebleven dressing eroverheen.
- Serveer het zoals op de foto of schep vlak voor het opdienen de salade doorelkaar.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Lekker met een stuk ciabatta of stokbrood.