KookJij

Salade met gerookte eendenborst en paté

Een salade die het goed doet in de decembermaand en tijdens het wildseizoen. Een makkelijk en snel voorgerecht met Kerstmis, een klein lunchgerecht maar deze salade zal zeker ook op zijn plek zal zijn tijdens de (kerst)brunch. Ik heb een stukje cranberrypaté gebruik maar ook een andere paté zoals notenpaté, eendenpaté of een andere wildpaté zal hier zeer zeker ook erg lekker bij smaken.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salade met gerookte eendenborst en paté te bereiden

  1. Maak eerst de dressing en zet deze opzij.
  2. Verdeel de sla over de borden en doe de dressing erover.
  3. Doe de plakjes gerookte eendenborst en de paté erop.
  4. Schep in het midden een eetlepel cranberry saus (of compote) 
  5. Garneer met de noten en gedroogde cranberry's.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

De cranberrysaus of compote kun je natuurlijk zelf maken maar je kunt ook de kant en klare uit een potje gebruiken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst