Recept
« Terug naar recepten
Crostini met tuinbonen, peer en pecorino
PT30M
Crostini met tuinbonen, peer en pecorino
Een heerlijk crostini met tuinbonen, peer en pecorino recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crostini met tuinbonen, peer en pecorino te bereiden
Snijd het brood schuin in twaalf lange dunne sneetjes, bestrijk ze met knoflook en olijfolie en leg ze op een bakplaat. Bak ze ca. 10 minuten in een op 190° C. voorverwarmde oven tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Blancheer de bonen 3 minuten in kokend water. Giet ze af en laat ze schrikken in koud water. Wrijf met uw vingers de velletjes eraf.
Prak ze grof en voeg wat olijfolie en naar smaak zout en peper toe.
Schil de peren en snijd het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel ze met wat balsamica azijn en schep alles goed door.
Rasp de kaas grof.
Beleg de crostini met wat bonenpuree en daarop wat peer en daarop wat geraspte kaas.
Blancheer de bonen 3 minuten in kokend water. Giet ze af en laat ze schrikken in koud water. Wrijf met uw vingers de velletjes eraf.
Prak ze grof en voeg wat olijfolie en naar smaak zout en peper toe.
Schil de peren en snijd het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel ze met wat balsamica azijn en schep alles goed door.
Rasp de kaas grof.
Beleg de crostini met wat bonenpuree en daarop wat peer en daarop wat geraspte kaas.