Heel erg lekker met mijn Spaghetti-aglio-e-olio-met-knoflook-pepers-en olijfolie
Super lekker en super gemakkelijk. Dit is VIS zoals het hoort. Wij hebben ervan genoten
Recept
« Terug naar recepten
Rode mulfilet uit de oven met tomaten, knoflook en balsamico .
PT15M
Rode mulfilet uit de oven met tomaten, knoflook en balsamico .
De rode mul gaat met alle ingredienten in de oven
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode mulfilet uit de oven met tomaten, knoflook en balsamico . te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Pel de knoflook en snij deze in dunne plakjes.
- Was de tomaatjes en snij deze (eventueel) door midden.
- Rits (bij gebruik van verse) de baaldjes van de takjes rozemarijn en tijm.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier.Giet wat olie op het bakpapier.
- Kruid de rode mulfilets aan beide zijden met peper en zout. Leg de vis op de bakplaat. Bestrooi met tijm en rozemarijn. Leg de tomaatjes tussen de vis (zie foto). Besprenkel de vis en de tomaatjes met wat olijfolie en balsamico-azijn.
- Zet de vis plm. 10 minuten in het midden van de oven