Recept
« Terug naar recepten
Rode mulfilet met tomaten, knoflook en balsamico uit de oven
PT10M
Rode mulfilet met tomaten, knoflook en balsamico uit de oven
Vis op de bakplaat, gekruid en met tijm of rozemarijn en tomaatjes in de voorverwarmde oven. Kan ht nog gemakkelijker ?
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Aangepast recept van Bertolli
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode mulfilet met tomaten, knoflook en balsamico uit de oven te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Pel de knoflook en snij deze in dunne plakjes.
- Was de tomaatjes en snij deze (eventueel) door midden.
- Rits (bij gebruik van verse) de baaldjes van de takjes rozemarijn en tijm.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier.Giet wat olie op het bakpapier.
- Kruid de rode mulfilets aan beide zijden met peper en zout. Leg de vis op de bakplaat.Bestrooi met tijm en rozemarijn. Leg de tomaatjes tussen de vis (zie foto). Besprenkel de vis en de tomaatjes met wat olijfolie en balsamico-azijn.
- Zet de vis plm. 10 minuten in het midden van de oven
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Heel erg lekker met mijn Spaghetti-aglio-e-olio-met-knoflook-pepers-en-olijfolie