Recept
« Terug naar recepten
Rode mulfilet met kerstomaatjes, knoflook en balsamico.
PT10M
Rode mulfilet met kerstomaatjes, knoflook en balsamico.
Gemakkelijk en overheerlijk. De mul gaart samen met de kerstomaatjes en de knoflook in de oven.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
521 kCal energie
48 Gram eiwit
30 Gram vet
12 Gram koolhydraten
48 Gram eiwit
30 Gram vet
12 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
aangepast recept van Bertolli
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode mulfilet met kerstomaatjes, knoflook en balsamico. te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Pel de knoflook en snij deze in dunne plakjes.
- Was de tomaatjes en snij deze (eventueel) doormidden.
- Rits (bij gebruik van verse) de baaldjes van de takjes rozemarijn en tijm.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier.Giet wat olie op het bakpapier.
- Kruid de rode mulfilets aan beide zijden met peper en zout. Leg de vis op de bakplaat. Bestrooi met tijm en rozemarijn.
- Leg de tomaatjes tussen de vis (zie foto).
- Besprenkel de vis en de tomaatjes met wat olijfolie en balsamico-azijn.
- Zet de vis plm. 10 minuten in het midden van de oven
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
VIS zoals het hoort. Wij hebben ervan genoten samen met mijn Spaghetti aglio e olio met knoflook pepers en olijfolie.