KookJij

Rode mulfilet met kerstomaatjes, knoflook en balsamico.

Gemakkelijk en overheerlijk. De mul gaart samen met de kerstomaatjes en de knoflook in de oven.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie: 521 kCal energie
48 Gram eiwit
30 Gram vet
12 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: aangepast recept van Bertolli
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rode mulfilet met kerstomaatjes, knoflook en balsamico. te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Pel de knoflook en snij deze in dunne plakjes.
  3. Was de tomaatjes en snij deze (eventueel) doormidden.
  4. Rits (bij gebruik van verse) de baaldjes van de takjes rozemarijn en tijm.
  5. Bekleed de bakplaat met bakpapier.Giet wat olie op het bakpapier.
  6. Kruid de rode mulfilets aan beide zijden met peper en zout. Leg de vis op de bakplaat. Bestrooi met tijm en rozemarijn.
  7. Leg de tomaatjes tussen de vis (zie foto).
  8. Besprenkel de vis en de tomaatjes met wat olijfolie en balsamico-azijn.
  9. Zet de vis plm. 10 minuten in het midden van de oven

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

VIS zoals het hoort. Wij hebben ervan genoten samen met mijn Spaghetti aglio e olio met knoflook pepers en olijfolie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst