Recept
« Terug naar recepten
Cullen Skink (gerookte vissoep)
PT50M
Cullen Skink (gerookte vissoep)
Een heerlijk cullen skink (gerookte vissoep) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Schotland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cullen Skink (gerookte vissoep) te bereiden
Smelt de boter in een soeppan.Smoor hierin de prei en de ui gedurende 5 min.Voeg de geschilde,in blokjes gesneden aardappels toe en fruit deze even mee.Voeg de melk en de visbouillon toe en breng het aan de kook.Laat dit op een laag vuur in 15 min.gaar worden.Pureer de soep met de staafmixer.Roer er de in reepjes gesneden vis en de slagroom door en breng het op smaak met peper en zout en laat dit nog goed heet worden.Verdeel de soep over vier soepborden en giet er een scheutje whisky in.Garneer het met met bieslook.
Agnes Paesen zegt: