Recept
« Terug naar recepten
Cumberlandmosterd
PT5M
Cumberlandmosterd
Een heerlijk cumberlandmosterd recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Barbecue en grillen Mechtild Piepenbrock
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cumberlandmosterd te bereiden
1. De mosterd en rode bessengelei tot een gladde massa roeren.
2. Dan pas de tomatenketchup en de azijn toevoegen.
3. Op smaak brengen met gemberpoeder.
2. Dan pas de tomatenketchup en de azijn toevoegen.
3. Op smaak brengen met gemberpoeder.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Lekker bij gebakken, maar vooral geroosterd vlees.