Recept
« Terug naar recepten
Curry-ei-pasteitje
PT25M
Curry-ei-pasteitje
Een heerlijk curry-ei-pasteitje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Curry-ei-pasteitje te bereiden
Oven voorverwarmen op 150 graden C. ei in ca 10 min. hard koken.
Intussen ui pellen en snipperen In pan olie verhitten en ui ca 3 min bakken.
Currypasta en créme fraiche erdoor scheppen en afgedekt ca 3 min. op laag vuur verwarmen.
Pasteitjes in midden van oven ca 5 min. verwarmen.
Ei onder koud water afspoelen, pellen en in stukjes snijden.
Ei door curry scheppen en nog ca 1 min. meewarmen.
Koriander erboven in stukjes knippen.
Eiermengsel in pasteitjes schepen en warm serveren.
Intussen ui pellen en snipperen In pan olie verhitten en ui ca 3 min bakken.
Currypasta en créme fraiche erdoor scheppen en afgedekt ca 3 min. op laag vuur verwarmen.
Pasteitjes in midden van oven ca 5 min. verwarmen.
Ei onder koud water afspoelen, pellen en in stukjes snijden.
Ei door curry scheppen en nog ca 1 min. meewarmen.
Koriander erboven in stukjes knippen.
Eiermengsel in pasteitjes schepen en warm serveren.