KookJij

Dagin setan

Een heerlijk dagin setan recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 180 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Erik, A. D'Angelo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagin setan te bereiden

De uien, rawit, knoflook, suiker en de mosterd tot een papje fijn wrijven en hier een uur het vlees in marineren.
Vlees met de marinade in de pan bakken in een beetje olie tot het lekker bruin is dan een scheut ketjap en azijn en twee kopjes water erbij en zachtjes gaar laten stoven.
En pas op, Pedis!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

brinkie1970

brinkie1970 zegt:
Dank je voor het aanpassen!
derbyke

derbyke zegt:
Sascha, heb het recept aangepast groetjes ;)
derbyke

derbyke zegt:
Dames ben het even gaan opzoeken bij Erik, A. D'Angelo.
Het zou gaan om 500 g rundersucadelapjes. Groetjes :);):p
Yvonne

Yvonne zegt:
Welk vlees?:(
Anna

Anna zegt:
Sascha, ik mis het vlees, bij de ingrediënten;);)
Groetjes,
Anna.