Recept
« Terug naar recepten
Dagin setan
PT180M
Dagin setan
Een heerlijk dagin setan recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Erik, A. D'Angelo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagin setan te bereiden
De uien, rawit, knoflook, suiker en de mosterd tot een papje fijn wrijven en hier een uur het vlees in marineren.
Vlees met de marinade in de pan bakken in een beetje olie tot het lekker bruin is dan een scheut ketjap en azijn en twee kopjes water erbij en zachtjes gaar laten stoven.
En pas op, Pedis!
Vlees met de marinade in de pan bakken in een beetje olie tot het lekker bruin is dan een scheut ketjap en azijn en twee kopjes water erbij en zachtjes gaar laten stoven.
En pas op, Pedis!
brinkie1970 zegt: