Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: bizonsteak met wokgroenten en krieltjes
PT20M
Dagschotel: bizonsteak met wokgroenten en krieltjes
Een heerlijk dagschotel: bizonsteak met wokgroenten en krieltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: bizonsteak met wokgroenten en krieltjes te bereiden
Porei in ringen snijden.
Wortel in ringen snijden. Venkel in blokjes snijden.
Champignons in vier snijden. Ajuin in ringen snijden.
Paprika's in blokjes snijden. Groenten opwokken in olijfolie en goed kruiden. Krieltjes in schil goed wassen en in vier snijden, beetgaar koken in licht gezouten water met een scheutje azijn. Koriander fijn snijden.
Meng de krieltjes met kruidenboter en koriander evenzeer wat peper toevoegen. Steaks in boter aanbakken. Serveer alles zeer warm op bord.
Wortel in ringen snijden. Venkel in blokjes snijden.
Champignons in vier snijden. Ajuin in ringen snijden.
Paprika's in blokjes snijden. Groenten opwokken in olijfolie en goed kruiden. Krieltjes in schil goed wassen en in vier snijden, beetgaar koken in licht gezouten water met een scheutje azijn. Koriander fijn snijden.
Meng de krieltjes met kruidenboter en koriander evenzeer wat peper toevoegen. Steaks in boter aanbakken. Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
cherie3 zegt:
Je tip ga ik zeker gebruiken.
Kijk uit naar je leuke (lekkere) recepten.
Groetjes
slaatje zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt:
:);):p