Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel de diepte van de zee
PT30M
Dagschotel de diepte van de zee
Een heerlijk dagschotel de diepte van de zee recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel de diepte van de zee te bereiden
Water aan de kook brengen de macaroni met het bouillonblokje toevoegen en deze beetgaar koken. Giet af het vocht kan je houden voor een vissoepje te maken.
Tomaat grof snijden.
Courgette in reepjes snijden.
Wortel halveren en in schuine plakken snijden.
Venkel grof snijden.
Snijbonen grof snijden.
Wok deze groenten aan in een beetje olijfolie en kruiden, voeg de look toe deze door de lookperser doen de tomaat even aan de kant houden.
Voeg de zeevruchten toe evenzeer de macaroni, tomaat en room warm alles goed op en als laatste de grof gesneden zalm en garnalen eronder mengen.
Serveer zeer warm op bord en werk af naar keuze.
Presenteer er gemalen kaas en vers gebakken stokbrood bij.
Tomaat grof snijden.
Courgette in reepjes snijden.
Wortel halveren en in schuine plakken snijden.
Venkel grof snijden.
Snijbonen grof snijden.
Wok deze groenten aan in een beetje olijfolie en kruiden, voeg de look toe deze door de lookperser doen de tomaat even aan de kant houden.
Voeg de zeevruchten toe evenzeer de macaroni, tomaat en room warm alles goed op en als laatste de grof gesneden zalm en garnalen eronder mengen.
Serveer zeer warm op bord en werk af naar keuze.
Presenteer er gemalen kaas en vers gebakken stokbrood bij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.