Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: kippenblokjes vergezeld met groenten en wilde rijst
PT30M
Dagschotel: kippenblokjes vergezeld met groenten en wilde rijst
Een heerlijk dagschotel: kippenblokjes vergezeld met groenten en wilde rijst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: kippenblokjes vergezeld met groenten en wilde rijst te bereiden
Kook de rijst beetgaar de laatste 2 min de fijn gehakte oregano toevoegen.
Chineese kool in fijne slierten snijden.
Wortel in zeer fijne julienne snijden.
Palmhart halveren en in schijfjes snijden.
Kippenblokjes in een beetje boter even aanbakken, voeg de groenten toe en kruid met de boven vernoemde kruiden.
Laat dit even samen garen, appelsiensap en honing toevoegen, roer dit alles goed onder elkaar.
Serveer zeer warm, werk af met takje oregano.
Chineese kool in fijne slierten snijden.
Wortel in zeer fijne julienne snijden.
Palmhart halveren en in schijfjes snijden.
Kippenblokjes in een beetje boter even aanbakken, voeg de groenten toe en kruid met de boven vernoemde kruiden.
Laat dit even samen garen, appelsiensap en honing toevoegen, roer dit alles goed onder elkaar.
Serveer zeer warm, werk af met takje oregano.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Nadine zegt:
Hilde Dumont zegt: