KookJij

Dagschotel: loempia geserveerd met groentjes en wilde rijst

Een kleurrijk groenten palet met loempia en wilde rijst.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: loempia geserveerd met groentjes en wilde rijst te bereiden

  1. Bak de loempia's in een voorverwarmde oven op 220 gr leg deze op bakpapier af en toe omdraaien voor een mooie bruine kleur. Rijst bereiden zoals vemeld staat op de verpakking. Ajuin aanstoven in een beetje boter voeg de erwten en mais toe voeg de in slierten gesneden hesp toe. Maak een roux van de boter,  bloem en kippenbouillon deze nog eens extra kruiden voor de pittige smaak, voeg de groenten toe. Serveer deze dagschotel zeer warm en garneer af naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst