Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: loempia geserveerd met groentjes en wilde rijst
PT45M
Dagschotel: loempia geserveerd met groentjes en wilde rijst
Een kleurrijk groenten palet met loempia en wilde rijst.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: loempia geserveerd met groentjes en wilde rijst te bereiden
- Bak de loempia's in een voorverwarmde oven op 220 gr leg deze op bakpapier af en toe omdraaien voor een mooie bruine kleur. Rijst bereiden zoals vemeld staat op de verpakking. Ajuin aanstoven in een beetje boter voeg de erwten en mais toe voeg de in slierten gesneden hesp toe. Maak een roux van de boter, bloem en kippenbouillon deze nog eens extra kruiden voor de pittige smaak, voeg de groenten toe. Serveer deze dagschotel zeer warm en garneer af naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.