Verdeel de tarwenoedels over de borden en geef de saus erbij om door de noedels te roeren.
Geef er bij als extra de limoen, lenteui, sesam, koriander en komkommer.
NOOT: Aangezien de oorspronkelijke Dan Dan voor onze Westerse monden nogal scherp is uitgevallen, hierbij een aangepast recept voor vegetariers.
Recept
« Terug naar recepten
Dan Dan Noedels voor Vegetariers
PT40M
Dan Dan Noedels voor Vegetariers
Een heerlijk dan dan noedels voor vegetariers recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Low Budget
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dan Dan Noedels voor Vegetariers te bereiden
1).Verhit de katjangolie en bak daarin de pinda's mooi bruin en knapperig.
2).Doe dit in een blender en draai met de lombok, knoflook en gember hiervan een mooie gladde homogene pasta.
3).Voeg toe de sesamolie, soya saus, rijstazijn, water, suiker en Chili saus en draai een mooie gladde saus.
4).Kook de udon gaar met bite en houd warm tot alles klaar is om op te scheppen.
2).Doe dit in een blender en draai met de lombok, knoflook en gember hiervan een mooie gladde homogene pasta.
3).Voeg toe de sesamolie, soya saus, rijstazijn, water, suiker en Chili saus en draai een mooie gladde saus.
4).Kook de udon gaar met bite en houd warm tot alles klaar is om op te scheppen.