Klik op foto om te vergroten.
Presenteer er een bolletje ijscreme bij. Spijtig genoeg had ik het niet in huis.
Recept
« Terug naar recepten
Dessert: banaan vergezeld van parmaham
PT5M
Dessert: banaan vergezeld van parmaham
Een heerlijk dessert: banaan vergezeld van parmaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: banaan vergezeld van parmaham te bereiden
Verwarm de boter.
Snij de banaan in de helft en rol deze in de parmaham bestrooid met donkere candy suiker. Bak deze aan beiden kanten aan bestrooi nogmaals met suiker, giet nu de amaretto erover en laat even inkoken. Snij in twee en serveer op bord.
Snij de banaan in de helft en rol deze in de parmaham bestrooid met donkere candy suiker. Bak deze aan beiden kanten aan bestrooi nogmaals met suiker, giet nu de amaretto erover en laat even inkoken. Snij in twee en serveer op bord.