KookJij

Dessert: frangipantaart

Een heerlijk dessert: frangipantaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: ... personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dessert: frangipantaart te bereiden

Oven verwarmen op 180 gr.
Bladerdeeg in een taartvorm leggen, bestrijk deze rijkelijk met de abrikozenconfituur.
Meng de frangipane-mix met de gemolten boter, melk en de eikes meng dit met de handklopper goed onder elkaar. Deze mengeling in de taartvorm.
Bak +/- 35 min in de voorverwarmde oven.
Laat half afkoelen in de taartvorm, daarna op rooster.
Besmeer de bovenlaag nogmaals met de abrikozenconfituur.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
;):):p:D
derbyke

derbyke zegt:
En nu ist uwe toer:);):p
Anna

Anna zegt:
Daar issie dan!:);):D:p