Recept
« Terug naar recepten
Dessert: frangipantaart
PT35M
Dessert: frangipantaart
Een heerlijk dessert: frangipantaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: frangipantaart te bereiden
Oven verwarmen op 180 gr.
Bladerdeeg in een taartvorm leggen, bestrijk deze rijkelijk met de abrikozenconfituur.
Meng de frangipane-mix met de gemolten boter, melk en de eikes meng dit met de handklopper goed onder elkaar. Deze mengeling in de taartvorm.
Bak +/- 35 min in de voorverwarmde oven.
Laat half afkoelen in de taartvorm, daarna op rooster.
Besmeer de bovenlaag nogmaals met de abrikozenconfituur.
Bladerdeeg in een taartvorm leggen, bestrijk deze rijkelijk met de abrikozenconfituur.
Meng de frangipane-mix met de gemolten boter, melk en de eikes meng dit met de handklopper goed onder elkaar. Deze mengeling in de taartvorm.
Bak +/- 35 min in de voorverwarmde oven.
Laat half afkoelen in de taartvorm, daarna op rooster.
Besmeer de bovenlaag nogmaals met de abrikozenconfituur.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna zegt: