Recept
« Terug naar recepten
Dessert: cupcakes gevuld met appel en confituur
PT30M
Dessert: cupcakes gevuld met appel en confituur
Eenvoudige cupcakes je kan ze vullen naar eigen keuze, hier zijn ze gevuld met appel en confituur deze te vinden op mijn recepten pagina Confituur: hupskadee we kunnen weer even verder.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: cupcakes gevuld met appel en confituur te bereiden
- Laat de boter smelten in de micro, meng de boter en de suiker evenzeer de vanille suiker tot een romig geheel. Voeg de eieren toe en klop deze er goed onder vervolgens de gezeefde bloem toevoegen roer alles zeer goed onder elkaar. Vul de cilicone cupcakes voor een deel met het beslag een partje appel en confituur erop en vul nogmaals met het beslag. Bak deze +/- 30 min in een voorverwarmde oven op 170 gr. Laat de cupcakes afkoelen op rooster om uit de vorm te halen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Anna Koudys zegt: