Recept
« Terug naar recepten
Dessert: cake met perziken
PT60M
Dessert: cake met perziken
Het is herfst onze kippetjes blijven goed hun best doen, elke dag onze verse eikes vers van de pers. Dan maar heerlijke cake gaan bakken.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: cake met perziken te bereiden
- Verwijder het vocht van de perziken en leg deze op een keukenhanddoek en dep zo goed mogelijk droog. De perziken in schijven snijden. Laat de boter smelten in de micro meng er de suikers onder klop deze zeer romig. Voeg de eieren toe klop er goed onder vervolgens de gezeefde bloem eronder mengen. Neem een ronde taartvorm beboter deze en bestrooi met bloem. Vervolgens het beslag in de vorm, leg volledig rond de perziken op het beslag. Bak de cake +/- 60 min in een vvorverwarmde oven op 180 gr. Laat afkoelen in de cakevorm. Haal de cake uit de vorlm leg deze op bord en werk af met bloemsuiker.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: