Recept
« Terug naar recepten
Dessert : pudding met frangipane en chocolade
PT10M
Dessert : pudding met frangipane en chocolade
Een heerlijk dessert : pudding met frangipane en chocolade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert : pudding met frangipane en chocolade te bereiden
Bereid de pudding zoals vermeld op de verpakking.
Smeer de kommetjes in met olijfolie verdeel de frangipane in twee verdeeld in de kommetjes pudding erover en laten afkoelen. Stort de pudding op bord en werk af met chocolade en dressing naar keuze.
Serveer zeer fris.
Smeer de kommetjes in met olijfolie verdeel de frangipane in twee verdeeld in de kommetjes pudding erover en laten afkoelen. Stort de pudding op bord en werk af met chocolade en dressing naar keuze.
Serveer zeer fris.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
doriet zegt:
derbyke zegt: