Recept
« Terug naar recepten
Diepvriesfruittaart zonder oven
PT60M
Diepvriesfruittaart zonder oven
Een heerlijk diepvriesfruittaart zonder oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - Taarten
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Diepvriesfruittaart zonder oven te bereiden
Maal de biscuitjes met de hazelnoten fijn in een keukenmachine (of leef je uit met een deegroller). Smelt de boter en meng de kruimels hierdoor. Druk dit in een 30cm-vorm goed aan. Dit vormt de bodem. Zet in de koelkast om af te koelen.
Meng het jellypoeder met het kokend water en laat dan afkoelen, maar nog niet opstijven (ongeveer 30 minuten).
Verdeel het bevroren fruit over de taartbodem. Giet daarna de jelly erover. Laat verder opstijven in de koelkast.
Meng het jellypoeder met het kokend water en laat dan afkoelen, maar nog niet opstijven (ongeveer 30 minuten).
Verdeel het bevroren fruit over de taartbodem. Giet daarna de jelly erover. Laat verder opstijven in de koelkast.
nelleke zegt: