Na diverse bodems geprobeerd te hebben, ook de zelfgemaakte, kwam ik uit bij de AH bodems die ik het beste vind (zwarte doos).
Iedereen doet erop wat hij/zij lekker vindt, laat iets weg of voegt iets toe.
Recept
« Terug naar recepten
Dingdong pizza
PT25M
Dingdong pizza
Een heerlijk dingdong pizza recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pizza's
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mijzelf
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dingdong pizza te bereiden
Warm de oven voor op 175-200°C (ligt aan het soort oven).
Bak het gehakt rul en kruid zonodig, voeg oregano en/of Italiaanse kruiden toe.
Leg de pizzabodems op de bakplaat en smeer er tomatensaus op. Strooi er de gerulde gehaktkorrels op.
Dan de overige ingrediënten: champignons in plakjes, tomatenplakjes, olijven, ui, paprikareepjes, bosui, nog wat oregano of Italiaanse kruiden.
Strooi er zoveel kaas over als je lekker vindt, niet te zuinig!
Druppel er op het laatst wat olijfolie overheen.
Zet de pizza's in de voorverwarmde oven en bak +/- 15 min (of tot de kaas gesmolten is)
Bak het gehakt rul en kruid zonodig, voeg oregano en/of Italiaanse kruiden toe.
Leg de pizzabodems op de bakplaat en smeer er tomatensaus op. Strooi er de gerulde gehaktkorrels op.
Dan de overige ingrediënten: champignons in plakjes, tomatenplakjes, olijven, ui, paprikareepjes, bosui, nog wat oregano of Italiaanse kruiden.
Strooi er zoveel kaas over als je lekker vindt, niet te zuinig!
Druppel er op het laatst wat olijfolie overheen.
Zet de pizza's in de voorverwarmde oven en bak +/- 15 min (of tot de kaas gesmolten is)
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
liske zegt:
lekkerbekske zegt:
lekkerbekske zegt:
Milazzo Cosetta zegt:
Vind deze recept uitstekend! Niet te veel poespas maar veel lekkers ga ze zeker proberen ; ) Alvast bedankt.
Groet, Cosetta