KookJij

Donkere Mousse au chocolat

Een heerlijk donkere mousse au chocolat recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Kinderen - Toetjes
  2. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Zwitserland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Donkere Mousse au chocolat te bereiden

1. Chocolade smelten
2. Ei en eigeel eerst warm, daarna koud slaan
3. Gesmolten chocolade toevoegen
4. Rum toevoegen en goed verroeren
5. Opgeslagen slagroom doorspatelen( Yoghurtdikte)
6. In koelkast op laten stijven

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

rmascini

rmascini zegt:
hoihoi
In plaats van opgeklopte slagroom klop ik de eiwitten van twee eieren heel stijf en spatel is door de gesloten chocolade. Deze chocolade heb ik dan al eerst door het eigeel geroerd.
werkt prima en is niet zo callorierijk. ;)
mayada

mayada zegt:
Heey ik wil dit toetje graag maken maar zou het ook zonder rum kunnen ben nog minderjarig, daarom:p